ROSSELLO 195
Bespoke Renovations
Project with a cubist composition, following the concept of continuous boxes, achieved through changes in colors and materials. For the floors, patterns have been designed that have combined the existing hydraulic floors with hydraulic tiles of our own design and strips of microcement. Likewise, the kitchen peninsula is a deconstruction of self-designed boxes, combining white and wood finishes.

There is an architectural dialogue between the restored wooden beams and exposed brick walls, which merges with the different compositions of hydraulic flooring and Moroccan Zellige bathroom tiles, which achieves an organic, geometric and colorful design.

The patio is divided into three areas for your total enjoyment, an area where to eat and socialize, a chill out area to relax and a recreation area, where everyone can always find their favorite place.
COMPLETION DATE
2015
NUMBER OF BEDROOMS
3
SURFACE
135
ARCHITECTURE
NEAR: JOAQUIN ANTON MORALES
Location
ROSSELLO 195
other projects