BAILEN 100
Reformes a mida
Projecte de línia minimalista, protagonitzat per dues voltes conformades in situ per obrir els espais de l'habitatge, alhora que aconsegueixen donar alçada i profunditat. A la zona de la sala menjador, un pilar cruciforme inspirat en Mies van der Rohe, emmarca l'espai alhora que funciona estructuralment.

El paviment continu realitzat amb formigó fratasat, a més de ser un element estructural que reforça la resistència de l'habitatge, ajuda a incrementar la sensació d'amplitud i neteja en les línies. Tot rematat amb colors suaus, combinant blanc, perla i gris amb el taulell de marbre blanc vetejat, per il·luminar els espais i estar en un lloc en harmonia.
DATA
2019
NOMBRE D'HABITACIONS
2
SUPERFÍCIE
93
ARQUITECTURA
NEAR: JOAQUIN ANTON MORALES
ubicació
BAILEN 100
Tots Els Projectes