BALMES 161
Reformes a mida
Projecte on s'han reparat severs danys a les parets estructurals. El disseny ha buscat un espai continu protagonitzat, entre altres elements, pels terres hidràulics originals, els quals s'han restaurat i combinat per a realitzar un disseny propi. També s'han conservat les cornises i el medalló dels sostres preservant l'essència de l'habitatge.

El colorit dels terres queda contrastat pel blanc i negre de la resta d'elements, aconseguint un lloc neutre on la decoració manté l'harmonia i elegància dels espais. L'espectacular península realitzada amb Neolith Statuario, combinada amb el gris formigó dels mobles, i la integració de l'estufa antiga existent Jose Cañameras, fan única aquesta peça que combina lo clàssic amb lo minimalista.
DATA
2017
NOMBRE D'HABITACIONS
3
SUPERFÍCIE
110
ARQUITECTURA
NEAR: JOAQUIN ANTON MORALES
ubicació
BALMES 161
Tots Els Projectes