ROSSELLO 195
Reformes a mida
Projecte amb una composició cubista, seguint el concepte de caixes contínues, aconseguit gràcies als canvis de colors i materials. Per als terres, s'han dissenyat patrons que han combinat els terres hidràulics existents amb rajoles hidràuliques de disseny propi i franges de microciment. Així mateix, la península de la cuina és una deconstrucció de caixes de disseny propi, que combina acabat blanc i fusta.

Hi ha un diàleg arquitectònic entre les bigues de fusta restaurades i les parets de maó vist, que es fusiona amb les diferents composicions de sòl hidràulic i rajoles marroquins Zellige de banys, que aconsegueix un disseny orgànic, geomètric i colorit.

El pati està dividit en tres zones pel total gaudi, una zona on menjar i fer vida, una zona chill out per relaxar-se i una zona d'esbarjo, on cadascun sempre pugui trobar el seu lloc favorit.
DATA
2015
NOMBRE D'HABITACIONS
3
SUPERFÍCIE
135
ARQUITECTURA
NEAR: JOAQUIN ANTON MORALES
ubicació
ROSSELLO 195
Tots Els Projectes